Αύριο βράδυ

Της είχα μιλήσει στο ραδιόφωνο του Ant1 πριν από ακριβώς ένα χρόνο. 

Φέτος η Κύρα Κάπη με προσκάλεσε να ξαναμιλήσουμε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του maga.gr,  face to face, στην εβδομαδιαία της εκπομπή, Someone else’s wall. Αυτή τη φορά δέχτηκα αμέσως. Δεν είναι, βέβαια, ότι έχω ξεπεράσει το μικρό άγχος της ομιλίας σε ακροατήριο. Είναι ότι η Κύρα ξέρει καλά τη δουλειά της, κάνει ωραίες ερωτήσεις, και, κυρίως, με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα.

Έτσι, αύριο, Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στις 9.00 μ.μ. θα βρίσκομαι σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία του κέντρου, το Free Thinking Zone, για να μιλήσω για μία ώρα με την Κύρα, όποιους άλλους είναι εκεί και θέλουν να συμμετέχουν, αλλά και με εκείνους που δεν θα βρίσκονται εκεί αλλά θα είναι κοντά μας διαδικτυακά. Η εκπομπή θα έχει audiostream (ευτυχώς χωρίς οπτική αναμετάδοση – τότε θα είχα πραγματικά άγχος) και θα ανέβει και στο site του maga.gr – Μου φαίνεται πως θα είναι ωραία!

Η αναφορά στην αυριανή εκπομπή στο site του maga.gr είναι εδώ και μου φάνηκε πολύ παράξενο να βλέπω το όνομά μου στον τίτλο.

Αυτό, λοιπόν, το ποστάκι είναι μία πρόσκληση σε όποιον θέλει να βρίσκεται μαζί μας στο Free Thinking Zone αύριο το βράδυ, για να μιλήσουμε για βιβλία ανάμεσα σε βιβλία.

Οι υπόλοιποι, τις ερωτήσεις σας διαδικτυακά, παρακαλώ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s